dimecres, 18 de març del 2009

Google, Gmail, Word, ...

Sessió de la setmana del 09.03.09

Durant aquesta setmana el que hem treballat principalment són les aplicacions del gmail, com el notebook, docs, ... Aquests recursos ens facilitaran el treball següent a fer.

Amb el Google hem aprés ha guardar les pàgines preferides en el notebook i així poder consultar des de qualsevol ordinador la informació de les pàgines que ens interessin. Una altre aplicació que hem vist ha estat la de Google docs, que serveix per publicar documents, poder compartir-los i poder treballar amb xarxa.

Una altra cosa que hem treballat ha estat el word. Hem pogut aprendre com fer un índex, com organitzar les pàgines, com incloure la portada i l'índex en un treball i poder posar el número de pàgines, etc... Tot això ens servirà per agilitzar la feina i per després poder maquetar millor els treballs.

A l'última sessió d'aquesta setmana hem parlat dels treballs a fer i de quins haurim de fer cada grup. Al meu grup són la Sandra, la Carla, la Natalia i l'Ingrid (jo) i el treball que ens ha tocat fer és: l'ordenador pot ser un bon mestre? principalment aquest és sobre el Jclic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada